2019

Odvažili smo se i krenuli u pustolovinu.
Kreirali smo prvu kolekciju sunčanih naočala odlične kvalitete i pristupačnih cijena. Kolekciju u kojoj će se svatko moći pronaći i izraziti svoj stil.

A da bi se naše sunčane naočale vidjele iz aaaviona, tu je bila ona - Domenica, ambasadorica brenda Nicole Marie.

Napravili smo i prvi veliki korak - otvorili smo prvo prodajno mjesto u CCO East.

Nedugo zatim, otvorili smo i poslovnicu u Osijeku, u trgovačkom centru Portanova.

Počeci su uvijek zanimljivi i uzbudljivi. Pa smo se tako i mi već našli na prvoj reviji - Zagreb Fashion Destination. Iz prvog reda smo bodrili mladog dizajnera Ivana Friščića („Delight“) koji je predstavljao svoje kreacije i naš brend - ponos do neba.

U međuvremenu smo otvorili još jednu poslovnicu u Splitu. Moramo priznati da su splićani bili izvan sebe kada su ugledali naš brend u svom omiljenom trgovačkom centru, CCO Split.

2020

Nova godina, novi izazovi i veliko uzbuđenje oko nove kolekcije koju će predstaviti poznati modeli Tina Mustapić i Marko Tkalčević. Hoće li vam se svidjeti, to je za nas u ovom trenutku bilo jedino bitno.

Nije korona mogla biti jača od mode i stila. Modni dvojac Les Emaux je dio naše kolekcije na svoj profinjen i jedinstven način sljubio sa svojim kreacijama i u najljepšem svijetlu nas predstavio na Bipa Fashion.hr.

2021

Treća sreća (čitaj: godina). Nimalo manje uzbudljiva za tim ljudi koji stoji iza Brenda Nicole Marie. Dali smo sve od sebe da iz 2020. Izađemo još odvažniji i jači i da nastavimo graditi brend koji ste dosada već prepoznali i zavoljeli.

Kako bismo stvorili balans, u Zagrebu smo otvorili još jednu poslovnicu na zapadu, u CCO West. Ne bi bilo fer da smo prisutni samo na istoku, zar ne?

Želja da svima budemo dostupni je značila samo jedno - vrijeme je za web shop. I tako je i bilo. Krenuli smo u ostvarenje još jednog sna i za vas otvorili web shop s najboljim izborom sunčanih naočala. Ali tu nećemo i ne želimo stati, dokle god imamo vas koji bodrite nas male, mi ćemo s ljubavlju raditi ovaj posao i graditi ovaj brend.